elinjohanssontkd.blogg.se

she opens her mouth but the words won't come out

Allmänt Permalink0
Hej babes!

Hoppas ni haft en skön helg för swoosch lät det & så var det måndag igen. Inte för att mina helger skiljer sig särskilt mycket från en vanlig veckodag men ändå.. Jag har börjat inse hur mycket jag älskar mitt jobb. Man blir lätt bortskämd men jag tycker nog varje vecka att jag har världens bästa liv. Klart att jag har dagar som suger hårdast men oftast är jag laddad på livet!

Inledde dagen med ett medelintensivt pass på cykel. Har för tillfället en fot som spökar lite så jag försöker avlasta så mycket som möjligt så man inte åker på nått helvete som en stressfraktur eller två igen... Att lära av sina misstag! Lättare sagt en gjort men nu ska jag för en gångs skull vara lite klok & se till att jag håller relativt bra säsongen ut.

I lördags körde jag två träningspass och jag älskar att träna på helgen! Aldrig någon stress och oftast lagom med folk på gymmet. Senare på kvällen bestämde vi på ängesvägen oss för att göra ett ryck i lägenheten med att städa & tvätta vilket känns så fruktansvärt bra nu. Sen bjöd vi in några sköningar på myskväll.

Söndagen bestod av träning, träning och söndagsmiddag med fina familjen. Bästa på länge! Saknar min junior men hoppas hon kommer hem snart och kramar sin storasyster.
Till top