elinjohanssontkd.blogg.se

hard work beats talent when talent doesn't work hard

Allmänt Permalink0
Hej godingar!
 
Vilken fantastisk dag! Jag är nästan i chock vilket väder maj bjuder på. Helt underbart! Att springa runt i shorts hela dagen är svårslaget.
 
Vaknade vid nio imorse och gjorde bort lite små ärenden och lite jobb. Sen hann jag med en personlig träning med Yvonne. Nu har vi gått igenom hennes program så nu ska hon klara sig utan mig i gymmet medan jag är bortrest. Hon är en riktig krigare och jag hoppas verkligen att hon kommer få se lite resultat så småningom. 
 
När vi var klara med träningen åkte jag och plockade upp alla våra kids som är med i projektet After school. Vi satte oss ute i solen idag och käkade mellis innan vi tränade ute på gräset i det härliga vädret. Sen skjutsade jag hem 8 glada barn innan jag åkte hem till älskade storebror som bjöd på grillat. Det är ju tisdag vilket innebär tisdagsmiddag med familjen. 
 
 
Det var så mysigt att vi kunde sitta ute länge utan att frysa det minsta. Jag är så lycklig över att ha så fin familj! Dock saknar jag min Amanda mer och mer för varje dag som går. Det är såna här tillfällen man saknar henne ännu mer och önskar att hon var med. 
 
Inatt ska jag sova som en stock för imorgon är sista dagen hemma i Skell och det är en hel del som ska hinnas med. Förhoppningsvis får jag mycket gjort imorgon! 
 
Till top