elinjohanssontkd.blogg.se

failure. it can destroy you or it can make you so freakin' mad that you work even harder to become the winner you know you are

Allmänt Permalink1
JAAA jag älskar torsdagkvällar. Världens längsta dag är det idag. Vaknade kl 5, tränat tre pass och hållt träning. NU är Johansson trött kan jag lova! Vilodag imorgon känns inte helt fel! Kom just på att det måste se ut som att jag inte gör annat än att vila. Jag har vilodag på tisdagar och fredagar dom veckor jag är på hemmaplan. Anledningen till att jag har 2 vilodagar i veckan beror på att min kropp blev alldeles för trasig förut när jag tränade utan den viktiga vilan. Har lärt mig uppskatta och till och med kan jag längta efter dessa dagar då jag kan slappna av och hinna återhämta mig. Tycker också att det är lättare att hålla sig motiverad när man har två lediga dagar. Då kan man verkligen ge allt i några dagar och sen kommer man tillbaka till träningen med fulladdade batterier. 
 
I morse vaknade jag av att den finaste 2åringen i stan snurrade mitt hår (trodde jag skulle måste klippa av allt hår efter dom där tjorvarna) och inte nog med det så myste hon till det med att trycka upp hennes små söta fötter i ansiktet på mig. Vi han mysa vidare i soffan en stund innan det var dags att bege sig mot klubben för första träningen. Lillan fick följa med såklart! Det bästa måste ju vara att vara faster egentligen. Man får ju nästan bara ta del av det goda. 
 
Faktiskt så ska jag koka några ägg och göra i ordning ett gott kvällsfika innan jag landar i favvosoffan. God natt på er! Imorgon är det freedaaag!
Lilly chillar och känner sig som hemma på klubben.
Trötta tjejer, 05.00 imorse.
Till top